blog.megahz.org

..δημιουργώ καταστρέφοντας..
ΕΙΜΑΙ ΤΖΙΑΙ ΣΤΑ:
Πρέπει να κόψω τα σκληρά ναρκωτικά…


Πρέπει να κόψω τα σκληρά ναρκωτικά, τις διαφημίσεις του ζορμπά, τη βεντέτα, τα κλι κλι τα πουλάκια, το βουράτε γειτόνοι, τες λούπες που επαναλήψεις, τους ηθοποιούς που αλλάσουν κανάλια αλλά πάλε δείχνουν τα ίδια, κατάλληλα για όλες της ηλικίες με αχρείαστη τη γονική συναίνεση.

Είμαι ο τηλεθεατής και έχω απαιτήσεις, απαιτώ λοιπόν τα μουσικά βραβεία να είναι μηνιαία!

Νιώθω ο χρόνος να είναι ως το Μαϊ μετά μπαίνουμε σε λούπα μέχρι να τελειώσει το καλοκαίρι και μετά σε καινούργια λούπα με ίδια θεματολογία και σκηνοθεσία ως τον άλλο Μάιο. Που το Μαϊ όμως ξεκινούν οι συναυλίες γι’ αυτό σιωπώ.

Απαιτώ όμως να μεταδίδετε καινούργια επεισόδια όλο το χρόνο!

Δεν πεθαίνω προβλεπόμενα, δεν πεθαίνω σωστά! Αν θα κάνετε μία δουλειά να την κάμετε σωστά.

Γιατί γράφω λέξεις ελληνικά και λέξεις κυπριακά αφού ο νους μου εν σε μεταφρασμένα βραζιλιάνικα; Πρέπει να μιλώ ρομποτικά προσπάθησα τόσες φορές αλλά εν τα καταφέρνω ακόμα, είμαι αποτυχία για τη νέα γενιά τςτςτς, πρέπει να πάω πάλε δημοτικό πέρκει τα καταφέρω this time!

Έχω εθιστεί σε συναυλίες! Αν δεν έρτει η Βίσση φέτος θα με πιάσει κρίση στην Μακαρίου πόξω που το Ζάρα τζαί εννα πέσω χαμέ να λαχταρώ τζιαι εν είμαι σίουρος αν θα συγκινηθεί λίο πάρατσιη ο σερβιτόρος του Ντα κάπο αλλά σίουρα ο Γιώρκος που τον Αρχάγγελο εννα ανοίξει το Ντα καπό του Ηοντα για να δήξει την γυαλιστερή μηχανή στη Μαρία την άσχημη που ήρτε να κάμει διακοπές στην Αγιά Νάπα τζιαι εννα κολυμπά δίπλα από τα προφυλακτικά (που ήρθαν με φθηνό εισιτήριο από τα 60χρονα της Cyprus Airways) στη μουχλιασμένη θάλασσα του Νίσση μπίτς.

Μα καλά.. εν έχουν και αυτοί χάλια παραλίες στες χώρες τους; Τι γυρεύκετε καλέ μου στη νήσο Κύπρο με τη μόνη μοιρασμένη πόλη έβερ?

Ήρταν να έβρουν την Βασιλική να τους εξηγήσει το πρόβλημα της Κύπρου, παρόλο που ειν’ άξιο απορίας το γεγονός ότι δεν την βαλαν επανάληψη ακόμα. Αν την έβαλαν τζιαι έχασα την, θα ξαναχτυπήσω το Ζάρα (βλέπε πιο πάνω, με τα επακόλουθα, ..Γιώρκος .. Ηόντα, άσχημη, Le Καφέ this time etc etc).

Ευτυχώς εξεκίνησε και φέτος το αλάϊβ, θένγκ God! Έφυε όμως η ξανθή αλλά ντάξει είδα την μία μέρα κάτω, δίπλα που το πικαντίλλη στα σάντουιτς της Έλλης με ακόμα ένα εργοστασιακό άνδρα (ή άδρωπο διαλέγεις και παίρνεις) από αυτούς που γίνονται ριλίσed από το εργοστάσιο με όλα τα ISO της ευρωπαϊκής ένεσης και με στάμπα από το Mens Χέλθ, so I am happy for her!

Ελπίζω πάντως να μπει και σε καμιά σειρά! Στο Vεντέτα 2 επί παραδείγματι. Το alive εν για μιτσιούς, εν θα έχει και πολλή μέλλον. Α, και στη Βασιλική 2 θα ετέρκαζε, να κάμνει την μιτσιά που μπλέκει στα ναρκωτικά. Οποιαδήποτε νεαρή στες μέρες μας θα ζήλευε τέτοιο τηλεοπτικό ρόλο. Αν θα βάλουν αρσενικό.. ε.. Δέχουμε! Πάω τώρα να στήσω τσαντίρι πόξω που το συγκρότημα εταιριών Δίας, ώσπου να αρκέψουν τα γυρίσματα, εν θέλω να χάσω ούτε λεπτό. Εδώ μιλάμε για τσάμπα μαστούρα Κυπριακού θεάματος με σκηνοθεσία από σκηνοθέτη με αρχίδια όχι μαλακίες!

Συνεχίζουμε τη κανονική ροή του προγράμματος μας..

Το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι ακατάλληλο για άτομα άνω τον 20 ετών, γιατί ακόμα τα μυαλά δεν έχουν πεθάνει σε σημείο να αναγνωρίσουν την σοβαρότητα του θέματος..