blog.megahz.org

..δημιουργώ καταστρέφοντας..
ΕΙΜΑΙ ΤΖΙΑΙ ΣΤΑ:

Η ξηρασία είναι έντονη. Τα πάντα ξηραίνονται...



Comments: 2    Labels:     11/13/2007 12:04:00 μ.μ. 
Η ξηρασία είναι έντονη. Τα πάντα ξηραίνονται. Ο τόπος έχει φθαρεί. Σήπεται. Τα σπίτια, τα δέντρα, οι άνθρωποι μου είναι παντελώς ξένα.

Οι συνέπειες της αποδιοργάνωσης άρχισαν να φαίνονται έντονα, τώρα που έσβησαν τα συνθήματα. Τώρα που χάθηκαν τα οράματα. Τώρα που δεν υπάρχει πια πατρίδα, αλλά ένα κομμάτι γης προς οικοπεδοποίηση.
Οι κάτοικοι κυκλοφορούν μέσα στους δρόμους, μέσα στα σπίτια, μέσα στα καφέ, μέσα στα καμπαρέ, μέσα στα κλαμπ σαν ηθοποιοί ντυμένοι και παρφουμαρισμένοι. Με γυάλινα μάτια, τα οποία γυαλίζουν μόνον άμα δουν κανένα λιλί.
Δεν μιλούν. Ακούνε δυνατή μουσική. Καμιά φορά συζητούν για κρέμες, για μασάζ, για κυτταρίτιδα, για μπόντι μπίλτιγκ, για αυτοκίνητα, για το γαμήσι των άλλων μια κι αυτοί δεν γαμούν. Δεν επικοινωνούν. Δεν έχουν σκέψη ούτε ιδέες. Απλώς μιμούνται και παπαγαλίζουν.

Πουτάνες δυο, δυο. Κασέτες πορνό. Χάπια βιάγκρα, σεάλις και λεβίτρα. Δωμάτιο ξενοδοχείου ή ντελίβερι κατ' οίκον. Οι ιμπρεσάριοι και τα ξενοδοχεία γαμησιού θησαυρίζουν προσφέροντας μοναδικές και μαγικές εκσπερματίσεις στους ντιβέλοπερς οποιασδήποτε μορφής. Δυο, δυο. Πάντα δυο, δυο. Είναι και το στάτους και δείχνει την ανικανότητα να απολαύσουν μια φυσιολογική σεξουαλική σχέση. Αν δεν ξευτελίσουν τη γυναίκα, δεν μπορούν να την ευχαριστηθούν. Ποια σχέση να έχει αυτό με τις μανάδες τους;

Χασίσια, κοκαΐνη, λίγη ηρωίνη, χάπια παντού. Βαποράκια που ικανοποιούν κάθε ανάγκη. Ασύλληπτοι εισαγωγείς θησαυρίζουν. Κόσμος χάνεται και δεν θα βρεθεί ποτέ. Και η γκόμενα τραβά καμιά πρέζα. Την απελευθερώνει και το φχαριστιέται καλύτερα.

Γκόμενες ψηλές, αέρινες κυκλοφορούν στα καφέ μαζί με κοντές ζουμάτες, χωρίς κυτταρίτιδα. Καμακώνουν ωραίους γκόμενους, όμορφους, γλυκούς. Ενθουσιάζονται. Παραληρούν. Στο τέλος ανακαλύπτουν ότι είναι ομοφυλόφιλοι που θέλουν να δοκιμάσουν.
Στο χωριό της πεδιάδας, η ψηλή, λεπτή κι αέρινη γκόμενα γλυκιά και συμπαθής. Γνωρίστηκε με άντρα ντόπιο. Τα είχαν δυο χρόνια. Έκαναν έρωτα. ώρισαν διότι δεν τα έβρισκαν. Σε μια σκηνή έντονου πάθους απαθανάτισαν τη σκηνή σε βίντεο. Όταν χώρισαν, ο ψυχοπαθής εραστής έστειλε το βίντεο σε όλους τους φίλους. Δεν τον λιθοβόλησαν όπως του έπρεπε. Αυτές είναι οι σχέσεις στα χωριά της πεδιάδας. Όλοι γαμιούνται με όλους. Παντρεύονται για αποκατάσταση και συνεχίζουν να κάνουν την ούτως αποκαλούμενη ζωή τους. Χωρίζουν όταν τα πράγματα φθάσουν στα άκρα κι ο ένας από τους δυο σταματά να παίζει πελλόν.

Γραφείο μεγαλόσχημου πολιτικού. Κάλεσε την ψηλή αέρινη γκόμενα μετά που σχόλασαν οι υπάλληλοι. Έξω ήταν η πεζεβέγκα του, η πράιβεϊτ σέκρεταρι. Τη ρώτησε κάμποσες κοινοτοπίες. Ακούσθηκε ο ήχος της πόρτας που κλείδωνε. Της ζήτησε να του κάνει μασάζ διότι ήταν πιασμένα τα ζινίσια του. Αυτή ψέλλισε κοινοτοπίες και λόρωσε.
Αυτός σηκώθηκε, την έπιασε από το χέρι και την τράβηξε κοντά του. Έπιασε το σβέρκο του και προσπάθησε να του κάνει μασάζ. Αυτός κατέβασε το παντελόνι του, τον έπαιξε, την έπιασε από τα μαλλιά, της πίεσε το κεφάλι και της τον έβαλε στο στόμα. Σε ένα λεπτό έχυσε. Τα χύματά του έτρεξαν πάνω της και μόλυναν την ψυχή της για πάντα.
Ήταν σε κατάσταση σοκ. Έκλαιγε. Τον ρώτησε αν μπορούσε να φύγει. Άνοιξε την πόρτα αυτόματα από το γραφείο του και αυτή τρέκλισε προς τα έξω.
Αυτοί είναι, αγαπητοί μου αναγνώστες, οι νεοκύπριοι, αρχηγοί και υπήκοοι. Αυτοί είναι που μοίρασαν την Κύπρο. Αυτοί είναι που έκαναν τα γκολφ, τα χρηματιστήρια, τις πλατφόρμες μες στη θάλασσα, που γέμισαν τα βουνά σπίτια.
Αυτοί είναι που αγόρασαν σε όλους από ένα μερσεντές, που μας ταΐζουν μακντόναλτς, κεντάκι φράιτ τσίκεν, πίτσα χατ, αυλόγυρο και γκούντις. Αυτοί είναι που δημιούργησαν τους διατροφολόγους, τους διαιτολόγους, τα γυμναστήρια, τις μασέρ, τις αισθητικούς, τους πλαστικούς χειρουργούς. Αυτοί είναι που έφεραν τα χασίσια, τις κόκες και τα χάπια. Αυτοί είναι που άνοιξαν τα κλαμπ, τα καφέ, τα γιαπωνέζικα και τα πάσας λογής εστιατόρια. Αυτοί άνοιξαν τα μαγαζιά με τα μοντέρνα ακριβά ρούχα και αυτοί είναι που έφεραν τα αξεσουάρ και μας εισήγαγαν στον κόσμο της Κούτσι, της Φέντι, της Σανέλ και της Λουί Βιτόν. Αυτοί είναι και που μας αποξένωσαν παντελώς από τον εγκέφαλό μας, τον οποίο δρομολόγησαν ώστε να σκέφτεται και να θέλει μόνο χρήμα και βιάγκρα με δυο πουτάνες.

Του Γιάγκου Μικελλίδη

About A

Andreas - I am into Information Security with a technical background, i love and support startups, technology and music. http://megahz.org - @acmegahz

2 σχόλια:

  1. Andrea, nice blog.

    Diavasa to arthro tou Mikellidi se ena email pou mou esteilan simera. To mono site online pou vrika na exei afto to arthro einai to diko sou. Mporeis se parakalw na mou peis se pia afimerida/periodiko egine published? Thanks. Nansia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ela nasia euxaristo gia ta kala sou logia,
    Vasika dimosieythike ston Politi alla distixos den thimame pote, to elava kai ego sto email mou apo kapion allo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή