blog.megahz.org

..δημιουργώ καταστρέφοντας..
ΕΙΜΑΙ ΤΖΙΑΙ ΣΤΑ:

Η τCYTA τζιαι οι αναμονές με Χατζηγιάννη!



Comments: 1    Labels:,     12/30/2008 01:50:00 μ.μ. 
Πιάνεις στην Cyta να σου κάμουν δκιό λεπτών δουλειά, βάλλουν σε στην αναμονή για 25 λεπτά, εν κανεί που καρτεράς για ένα πλάσμα να σου απαντήσει, βάλλουν σου τζιαι τον Χατζηγιάννη να σου τραουδά. Ε μα πόσες φορές να ακούσεις το επαναλαμβανόμενο κομμάτι των 5 δευτερολέπτων;


Έλα κοντά μου εσύ τζιαι έλα κοντά μου εσύ, τζιαι έλα κοντά μου εσύ τζιαι έλα κοντά μου εσύ.

Ας πούμε έτσι πράματα κάμνουν τον πελάτη να μεν θέλει να έρτει κοντά σου..

Τζιαι καρτεράς, τζιαι καρτεράς… 40 ρεφραινάκια το λεπτό, τζιαι καρτεράς τζιαι καρτεράς τζιαι εν ποσπάζεται.. Δηλαδή, βιάγκρα να είσχιε πιεί ο Χατζηγιάννης ήταν να τελείωση ως τωρά! Τζιαι τούτο παίρνει μας στο άλλο θέμα, αν δεν μπήξεις τες παουρκές της πτυχιούχου υπαλλήλου της CYTAs να αφήκει το μανικιούρ τζιαι το facebook τζιαι να φατσίσει 2-3 πλήκτρα πας το keyboard, εν θα γίνει η δουλειά σου. Η πρώτη τους απάντηση είναι, μείνετε στην αναμονή (ώσπου να βάψει ακόμα ένα νύχι). Τζιαι καρτεράς που έννα της δώξει να κάμει την δουλειά τζιαι να σε φκάλει που τον Χατζηγιάννη.

Έσπασαν τόσο πολλά τα νεύρα μου που λαλώ της τύπισσας, άκου να δεις, 1ον εν θα με βάλεις στην αναμονή, 2ον που τεχνικά ψιλοκαταλάβω άρα εν θα μου μιλάς όπως μιλάς του τζιήρη μου, τζιαι τρίτον θα με εξυπηρετήσεις τωρά χωρίς σούξου μούξου, αν δεν μπορείς δώσε μου κάποιον που καταλάβει τζιαι έσχιει όρεξη να με βοηθήσει. «Μα» λαλεί μου, με μα με μου λαλώ της, θέλω να λυθεί το πρόβλημα τωρά. Όσπου να δείς τζιαι να πείς εσαστήκαν ούλλα, εφίαν τζιαι τα μά, τζιαι οι αναμονές τζιαι ο Χατζηγιάννης επίε να φκάλει τζιαινούρκαν πλατίνα.
Ούφφου ποιον με τούντην τCYTA.

Στο τέλος απολογήθηκα της τύπισσας που ήμουν έτσι πιεστικός τζιαι είπα της τζιαι καλή χρονιά..
Καλή χρονιά τζιαι σε εσάς κοπέλια τζιαι κοπέλες.

About A

Andreas - I am into Information Security with a technical background, i love and support startups, technology and music. http://megahz.org - @acmegahz

1 σχόλιο:

  1. Εγώ που δουλεύκω σε εταιρεία που συνεργάζεται με τη CYTA τζιαι όποτε χρειαστούμεν κάτι ακούμεν το μαλακογιάννη; Γάμησε τα η κατάσταση :)

    Υ.Γ.: Που το 2008 το πποστ, α; :)
    51 weeks ago

    ΑπάντησηΔιαγραφή