blog.megahz.org

..δημιουργώ καταστρέφοντας..
ΕΙΜΑΙ ΤΖΙΑΙ ΣΤΑ:

Μες την παραλία..



Comments: 2    Labels:,     8/28/2009 05:49:00 μ.μ. 

-- Έλα καλημέρα, ήντα μπύρες έσχιετε;
-- Ιγκλισsh please
-- beers-beers, what do you have?
-- carlsberg, heineken.. (τζιαί κάτι άλλο που έν εκαταλαβα..)
-- keo; τέλος πάντων, φέρ’ μου μιαν carlsberg.
-- 5μισι ευρώ
-- μα το ποτήρι; Όπως τζιαι να’σχιει, είμαι large άθρωπος εγώ



-- Ρε μάνα μου εύρε κανένα κρεβατούι να απλώσουμε. Ώχχο μάνα μου, έσχιει λάθος η Πάφος; Μα άδε τες εγγλεζες μπροστά μας! Εν τζιαι μιτσιές τζιαι εφκάλαν τα ούλλα. Μα εν φοούνται που τες επικύνδινες ακτίνες του ηλίου (τυπική συζήτηση); Τώρα τώρα να φκάλω καμιάν φωτογραφία να στείλω των παιδκιών στο γραφείο να τους γυρίζει.

Εν τζιαι καθημερινή, εν έσχιει πολλήν κίνηση. Απλωμαν!

Πάω να βουττήσω, έλιωσα δαμέ, όπως το λιωμένο παγωτό που κολλάει στο χέρι..

Ήντα ήσυχοι οι εγγλέζοι, εν ακούεις κανένα να φωνάζει, εν ακούεις κανένα να παραπονιέται για τες ακριβές τιμές. Ακούεις μόνο τες τσούλες της βίσσιη στο μπαράκι τζιε κάτι χατζιγιάννιες για να μεν σπάζει η μονοτονία.

-- Εμεσομέρκασεν.. τι έννα φάμεν; Να φάμε που δαμέ κανένα βρωμισμένο burger τζιαί να μας την κόψουν ώξα να πάμε να έβρουμε τίποτε του χαϊρκού; Μα δκυό λεπτά; Τι εν τούτη η φασαρία; Εκατέβηκεν η ομάδα Άλφα να κάμει πόλεμο;
-- Όι εσκολάσαν οι μιτσιοί τζιαί οι κυβερνητικοί αλόπως τζιαι ήρταν θάλασσα.
-- εν με τα hummer που ήρταν γαμώτο;

Αρπάζουν που λαλείτε κάτι κρεβατούδκια που τέλλια πίσω, τραβούντα ομπρός μας, τζιαί βάλλουν τα ακριβώς μπροστά που τες εγγλέζες, σάννα τζιαί ανήκει τους η παραλία. Η μια εφορούσε χρυσό μαγιό με τάγκα, ή άλλη see through για να φαίνετε η ρώγα της , τζιαί η άλλη παντελονούι (τζιαι το γιατί εμάθαμε το πιο μετά). Συνοδεύονταν φυσικά που κάτι γκόμενους τρισδιάστατους, οι οποίοι για κάποιο περίεργο λόγο , έφεραν μιαν σαντανωμένη μόδα. Εφορούσαν σώβρακο που κάτω που το μαγιό τζιαί έξεχεν το calvin klein τζιαί το sprider!

Εταράξαν μας.
Εμάθαμε που επίαν εψές, τι εκάμαν, τι ήπιαν, τι τους χρεώσαν. Εβαφτήκαν εντυθήκαν για να έρτουν παραλία. Της μιάς έσπασαν τα νεύρα της γιατί έσχιει 4 μέρες να δει αλλά ευτυχώς είδε λλίο καφέ σήμερα το πρωί. Την άλλη ενόχλαν την ο γκόμενος ούλλη νύχτα και έπρεπε να το μάθει ούλλη η παραλία! Εγύρισεν των εγγλέζων τζιαί εφύαν.

Ε εφύαμεν τζιαι εμείς. Που την μια λαλώ εν δικά τους χωράφκια τούτα.. τι γυρεύκουμε εμείς; Που την άλλη οι παραλίες εν δημόσιες ρε κοπέλλια τζιαί σίουρα εν μας ενδίαφέρει να μάθουμε με πόσες επίετε εψές, αν έσχιει περίοδο η γκόμενα, για τες vodkες μες το club ή για τον πούτσο του Κωστή.

About A

Andreas - I am into Information Security with a technical background, i love and support startups, technology and music. http://megahz.org - @acmegahz

2 σχόλια:

  1. "Εφορούσαν σώβρακο που κάτω που το μαγιό τζιαί έξεχεν το calvin klein τζιαί το sprider!"

    τουτην την μοδα εν την εκαταλαβα ουτε εγω τζι ας την θωρω συνεχεια ενιγουειςςςςςςςς
    το να καμνουν την παραλιαν δικη τους εν συνηθισμενον φαινομενον τζι εννα το εβρεις παντου παραλιες/καφε/εστιατορια/μαππα/παντου

    κατα τ'αλλα καλες διακοπες τζιαι καλην ξεκουρασην

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμένα πιο πολύ με ενοχλεί που όπου πας σήμερα δεν μπορείς να συνεννοηθείς αν δεν μιλάς Αγγλικά (τα αγγλικά των γκαρσονιών μιλούμε πάντα όχι αυτά που ξέρουμε).
    Όσο για τα υπόλοιπα εγώ νομίζω επέρασες ωραία! εσπασες τζιαι πλάκα τι άλλο θέλεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή