blog.megahz.org

..δημιουργώ καταστρέφοντας..
ΕΙΜΑΙ ΤΖΙΑΙ ΣΤΑ:

Graffiti στην Πλατεία Ελευθερίας



Comments: 1    Labels:,     9/15/2009 10:12:00 π.μ. 
Πολλά καλή η πρωτοβουλία του "Συνδέσμου Επιστημόνων Επιμετρητών και Οικονομολόγων Κατασκευών Κύπρου" για το φεστιβάλ graffiti στην Πλατεία Ελευθερίας. Ήταν κάτι διαφορετικό, ήταν καλή φάση.



Αλλά, οι ταπέλλες της Alpha Bank εν έπρεπε να υπήρχαν τζιαμαί, που πάνω που κάθε διαχωριστικό. Εντάξει είσαστε sponsor των spray αλλά ήταν αναμενόμενο πως κάποιος θα έβαφε που πάνω που την ταπέλλα "κλέφτες", γι’ αυτό μεν έσχιετε παράπονο. Έτσι τζιαί αλλιώς εν η αλήθκεια.

Το όλο γεγονός όμως ήταν λλίο, έπρεπε να ίσχιεν τζιαί graffiti σε τοίχους, να χρωματιστεί η πλατεία τζιαί όι μόνο τα διαχωριστικά των έργων, τα οποία εννα πεταχτούν σε κάποια φάση.

Φυσικά για τούτο θα πρέπει ο δήμος φαντάζομαι να δκιαλέξει τους καλλιτέχνες, να μεν είναι μιτσιοί που έπιασαν ένα spray τζιαί ξυμαρίζουν τους τοίχους. Ενώ στο εν λόγω φεστιβάλ έρκουνταν οι γονείς να φέρουν τα μωρά να παίξουν, πράμα που εν’ τζιαί θεωρώ το λάθος αλλά ντάξει θέλουμε να γίνουν πιο θετικές ενέργειες σε τούτο το θέμα.

Εν περίεργη φάση πάντως να θωρείς γονιούς με τα μωρά τους να γυρίζουν μέσα στη Λήδρας τζιαί στα καφέ βαστώντας spray τζιαί να μεν τους αγριοθωρούν οι μπάτσοι.

About A

Andreas - I am into Information Security with a technical background, i love and support startups, technology and music. http://megahz.org - @acmegahz

1 σχόλιο: