blog.megahz.org

..δημιουργώ καταστρέφοντας..
ΕΙΜΑΙ ΤΖΙΑΙ ΣΤΑ:

Αγανακτισμένοι παντού!



Comments: 0         1/12/2012 11:08:00 π.μ. 

Ρεπορτάζ ελληνικής τηλεόρασης έξω από το mall of athens με τίτλο "οι νέοι απογοητευμένοι από τους πολιτικούς". Νέοι, πιθανότατα κάτω τον 20, φορτωμένοι με ψώνια, δήλωναν αγανακτισμένοι από τους πολιτικούς και τη κατάσταση στην Ελλάδα.
"η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου.. είμαστε αγανακτισμένοι..  οι πολιτικοί είναι ανεξέλεγκτοι.." λέει.
Δυστυχώς κοπελιά, για το μόνο πράγμα που θα σε θεωρούσα αγανακτισμένη είναι που δεν βρήκες το φόρεμα στο χρώμα που θα ήθελες.
-
Το να είσαι αγανακτισμένος είναι της μόδας τον τελευταίο τζιαιρό. Παντού υπάρχουν αγανακτισμένοι; Μετά που τα γεγονότα στην Ελλάδα, Λιβύη, Αγγλία την κρίση διεθνώς, η Κύπρος έχει ξυπνήσει μετά που την έκρηξη στο Μαρί. Έπρεπε να γίνει κάτι τζιαί σε εμάς για να φκεί ο κόσμος στους δρόμους να διαμαρτυρηθεί τζιαί αμέσως τα κανάλια βάφτισαν τον κόσμο ως αγανακτισμένους.
"Οι αγανακτισμένοι και απόψε στο προεδρικό", λαλεί ο δημοσιογράφος.  
Όι φίλε μου, το να μεν έσχιεις τίποτε να κάμεις τζιαί αποφάσισες να πάεις ένα γυρό που το προεδρικό για να δεις τι παίζει εν σε κάμνει αγανακτισμένο, τζιαί ούτε οι πράξεις σου το δηλώνουν. Οι παραπάνω εν επιέναν τζιαμέ για να στηρίξουν τους πραγματικά αγανακτισμένους (που εν τζιαί ο πιο σημαντικός λόγος για να πάεις), οι παραπάνω επίαν τζιαμέ γιατί εν του αντίθετου κόμματος, ίσως αναρχικοί χωρίς αιτία, ίσως να έχουν την ανάγκη να φκάλουν τα νεύρα τους κάπου ή ίσως γιατί έχουν ανάγκη να φωνάξουν τζιαί γιατί να μεν το κάμουν τζιαμέ που μπορούν τζιαί εν θα τους πει κανένας τίποτε.

Οι μαυροφορημένοι που καρτερούσαν την απόφαση εδώ και μήνες και νοιώθουν προδομένοι, πουλημένοι και αδικημένοι εν οι αγανακτισμένοι. Η μάνα που έχασε τα 2 της τα μωρά τζιαί εν την βαστούν τα πόδκια της εν η αγανακτισμένη. Οι συγγενείς των αδικοχαμένων στην αεροπορική τραγωδία, καρτερούσαν χρόνια κάποιον για να καρφώσουν το γιατί τους και να τον κατηγορήσουν ως φταίχτη, είπαν τους πως εν έσχει φταίχτην, πως μπορούν να μεν είναι αγανακτισμένοι; Αγανακτισμένος εν ο υπάλληλος εταιρίας που έκλεισε λόγω κρίσης τζιαί γυρεύκει δουλειά εδώ και μήνες τζιαί εν βρίσκει. Για εμένα οπαδέ «αδικημένης» ομάδας εν είσαι αγανακτισμένος. Δεν μπορεί η ίδια λέξη να έσχει το ίδιο βάρος σε όλες τις περιπτώσεις.

Αγανάκτησε, αλλά φρόντισε να ξέρεις το γιατί και να είσαι σίγουρος ότι μπορείς και θέλεις να ποντάρεις την ζωή σου πάνω του.

About A

Andreas - I am into Information Security with a technical background, i love and support startups, technology and music. http://megahz.org - @acmegahz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου