blog.megahz.org

..δημιουργώ καταστρέφοντας..
ΕΙΜΑΙ ΤΖΙΑΙ ΣΤΑ:

Σβήσιμο των graffiti στην οδό Αθηνών



Comments: 0    Labels:,,     9/06/2013 10:03:00 π.μ. 
Το σβήσιμο των graffiti στην οδό Αθηνών ήταν η αφορμή για τούτη τη δημοσίευση του Cyprus Graffiti Facebook Page:


Με πια λογική μπορεί κάποιος να σβήσει τα γκράφιτι που βρίσκονται στην πρώτη εικόνα; Ας είμαστε ρεαλιστές ζούμε στο χωριουδάκι το οποίο λέγετε Κύπρος που εδώ ένας άσπρος η γκρίζος τοίχος είναι αισθητικά πιο ωραίος από ένα τοίχο γεμάτο χρώματα, ιδέες ,σχήματα ,λέξεις ,φράσεις, που γκραφιτάδες αφιερώνουν τόσο χρόνο και εσείς χαλάτε όσα έκαναν σε μια στιγμή!  Περνώντας ένα ρολό και βάφοντας τον τοίχο άσπρο (που σιγά μην λερώσετε τα χέρια σας απλά πληρώσατε κάποιον να τον βάψει) Μετά από το βάψιμο του τοίχου κάποια παιδιά έγραψαν στο τοίχο ‘ΩΡΑΙΟΣ ΤΟΙΧΟΣ … ΞΑΝΑ ΒΑΨΤΕ ΤΟΝ ‘ και τώρα όλοι μιλάτε για βανδαλισμό.Μα όμως κύριοι ποιοι είναι η βάνδαλοι στην τελική? αυτή που σκορπίζουν χρώμα ή εκείνοι που βάφουν με μουντά χρώματα τους τοίχους.
Cyprus Graffiti Page
Δημοσιεύω το στο blog γιατί συμφωνώ με τα παιδκιά. Εσείς είσαστε οι βανδαλιστές ρε, εσείς που σβήνετε να graffiti των αθρώπων. Εν τέχνη, όσο μαννός τζιαι να είσαι εν γίνετε να μεν το θωρείς..

Βρείτε το αρχικό facebook δημοσίευμα δαμέ με τα σχόλια που τον κόσμο.

About A

Andreas - I am into Information Security with a technical background, i love and support startups, technology and music. http://megahz.org - @acmegahz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου