blog.megahz.org

..δημιουργώ καταστρέφοντας..
ΕΙΜΑΙ ΤΖΙΑΙ ΣΤΑ:

Μετακόμιση (Moving this blog to Medium)



Comments: 1    Labels:,     9/14/2015 12:49:00 μ.μ. 

Μεταφέρνω το blog μου που το blogspot της Google στο Medium. Ήδη εμετέφερα τζιαι κάποια άρθρα. Που τα πράματα που έψαξα φαίνετε πως πλατφόρμες όπως το Medium εν το μέλλον του blogging. Οι διάφορες παραδοσιακές blog πλατφόρμες όπως το blogspot εκαταντήσαν να θεωρούντε τζιαι να είναι απαρχαιομένες. Παραπάνω όμως κάμνω το για να μάθω τζιαινούρκα πράματα. Θα δίξει πως θα πάει. Βρειτε το καινούργιο blog ΔΑΜΕ.

About A

Andreas - I am into Information Security with a technical background, i love and support startups, technology and music. http://megahz.org - @acmegahz

1 σχόλιο:

  1. Ti παραπάνω προσφέρει το άλλο βλογκομαραφέττι στην ουσία; Επισκέφτηκα το, εντάξει, μια νέα φόρμα, με ανακατωμένες εικόνες μες το κείμενο που δεν βλέπει τί προσφέρει στο περιεχόμενο. Τζιαι στο τέλος να μου ζητώ όνομα διεύθυνση, τί ώρα τρώω, τί ώρα πάω στο αποχωρητήριο τί χρώμαν αμμάθκια έχω τζιαι τα δακτυλικά μου αποτυπώματα για να αφήκω ένα σχόλιο... Πάντως όταν μου ζητούν δακτυλικά αποτυπώματα για να αφήκω σχόλιο, φεύκω χωρίς να πώ τίποτε. Το μπλόγκερ τουλάχιστον σε αφήννει να αφήσεις σχόλιον σαν ανώνυμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή