blog.megahz.org

..δημιουργώ καταστρέφοντας..
ΕΙΜΑΙ ΤΖΙΑΙ ΣΤΑ:

Δεν το έσχιεις το Έξ, αγαπητέ μου Μενταλίστα



Comments: 3    Labels:     12/30/2009 03:29:00 μ.μ. 
Νομίζω να φύουν οι μενταλίστες που τον Γιοούρι Γκέλλερ να πάν να τραουδούν στο έξ φάκτορ τζιαί να πάν οι τραγουδιστές του έξ φακτορ να ζαώννουν κουτάλια ως μένταλιστς πέρκει φκεί κάτι διασκεδαστικό που τούτα τα shows. To "next top model" να γίνει "next hot porn star" και οι gay κριτές να κάμουν δικό τους reality show για να ντύνει ο ένας τον άλλον.


Εν πολλά εντυπωσιακό το πως καταφέρνουν πάντα τέτοιου είδους τηλεοπτικά προγράμματα να τραβούν την προσοχή του ανυποψίαστου κοινού τζιαί να μας αφήνουν μαλάκες! Οι πρώην ταχυδακτυλουργοί και νύν μένταλιστς στο τέλος καρφώνονται αφού τα κόλπα τους εν copy paste που προηγούμενα shows αναζήτησης του διάδοχου του Geller. Έχουν ξαναγίνει και έχουν και μία λογική εξήγηση, δείτε της αναλύσεις του Κανάκη στο ράδιο αρβύλα.

Οι άλλες πάσιν για μοντέλλα, μα τίποτε εν θα κάμει τον ποπό σου να φαίνετε πιο ωραίος δεσποινίς επόμενη μοντέλλα γι' αυτό καλλίτερα να  πάεις να εύρεις άντρα στο love bites, τουλάχιστον εννα σου μαϊρεύκει. Μπορεί τώρα να είσαι ελκυστική επειδή είσαι "next" αλλά πολύ σύντομα θα σε ονομάσουν "πρώην".

Να πάει ο Uri στο eggs-factor να λαλεί του Ρουβά "Don't Do it" κάθε φορά που πάει να ανοίξει το στόμα του, τελικά τζίνο το show εν για τον παρουσιαστή. Ποιός δίνει σημασία στους διαγωνιζόμενους; Επίεν ένας μιτσής που τραουδά ρεπερτόριο Αλκίνοου, Κατσιμήχαίων, Πύξ Λάξ τζιαί εβάλαν του να τραουδίσει κάτι του στύλ ηλεκτρονικού ποπ, ποτζιήνο που τραουδούν τραουδίστριες με στήθος DD, και είχαν και το θράσος μετά να τον κρίνουν. Ακόμα λλίο εννα βάλουν γκόμενα να τραγουδήσει Φαραντούρη. Παλιά εκάμαν τζιαι το άλλο, εβάλαν κάποιον να τραουδήσει το "Φασμπιντερ και ξερό ψωμί" τραούδι λλίο πολλά ενάντια στον εξευτελισμό της τέχνης.

Επαρανοήσαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί με τούτα τα παιχνίδκια, ήβραν ότι η όρνιθα γεννά τους τα χρυσά αυκά τζιαί ταΐζουν την συνέχεα, είδα διαφήμιση τες προάλλες ότι εννά κάμει και το ΡΙΚ δικό του talent show. Ε καλό, να μεν απολαύσουμε talent show κυπριακής παραγωγής;

About A

Andreas - I am into Information Security with a technical background, i love and support startups, technology and music. http://megahz.org - @acmegahz

3 σχόλια: