blog.megahz.org

..δημιουργώ καταστρέφοντας..
ΕΙΜΑΙ ΤΖΙΑΙ ΣΤΑ:

φρέσκια ντόπια μπύρα



Comments: 4    Labels:,     8/06/2013 04:31:00 μ.μ. 
Ήμουν πριν λλίες μέρες σε ένα μπαράκι/καφέ τζιαί νεκατώνοντας το μενού για να θκιαλέξω ίντα μπίρα να πιώ έππεσεν το μάτι μου στο "fresh local beer", εδιερωτήθηκα ίντα μπύρα εν τούτη. Ρωτώντας τον σερβιτόρο, έμαθα ότι εν μια μπύρα που κάμνουν στην Σωτήρα. Θεωρείτε φρέσκα γιατί έσχιει ζωή μόνο 3-4 μήνες! Γιατί όι λαλώ, φέρτην να την δοκιμάσουμε.


Τελικά έφερε μας 2 την Amber τζιαι την Golden:




Τούτες οι μπύρες εν που ένα κυπριακό "microbrewery" όπως το ονομάζουν. Πολλά ωραία γεύση, άρεσε μας τζιαί φυσικά υποστηρίζουμε τα κυπριακά προϊόντα. Το πιο ωραίο εν ότι ήταν η πιο φτηνή μπύρα στο μενού. Ελπίζω να κάμουν διανομή σε ούλλη την Κύπρο τζιαι φυσικά στο εξωτερικό.
Που το site τους φαίνεται να αγαπούν πολλά τούτο που κάμνουν τζιαί θέλουν να κάμουν σωστές δουλειές.

Σιγά σιγά να ανοιχτούν τζιαί άλλες βιομηχανίες πέρκι ξεκινήσει η ανάπτυξη τζιαι ππέσει η ανεργία. Έμαθα για μιάν άλλη βιομηχανία στη Κύπρο που κάμνει μεγάφωνα τζιαί εντυπωσιάστηκα. Έσχιει τζιαι μιάν εταιρία στην ελλάδα που σκέφτηκε να πακετάρει το τσιάι του βουνού ως "tuvunu" τζιαι πουλούν το στην Ελλάδα τζιαι στο εξωτερικό.

About A

Andreas - I am into Information Security with a technical background, i love and support startups, technology and music. http://megahz.org - @acmegahz

4 σχόλια:

  1. Δοκίμασε τζιαι το yellowdonkey (μπύρα από microbrewery Σαντορίνης). Επίσης για λάθκια τζιαι ελιές http://bioarmonia.gr/gr/products

    Τα καλλύττερα ελληνικά προϊόντα που εδοκίμασα τζιαι που εν του ιδίου πνεύματος με τούτα που δείχνεις εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητε Αντρεας ευχαριστούμε θερμά για τα καλά σου λόγια,οποτε εισαι στην περιοχη περνα απο το ζυθοποιειο να μας γνωρίσεις και να μοιραστούμε μαζι σου το παθος μας για την καλη Κυπριακή μπύρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή