blog.megahz.org

..δημιουργώ καταστρέφοντας..
ΕΙΜΑΙ ΤΖΙΑΙ ΣΤΑ:

All around Cyprus



Comments: 0    Labels:,,,     12/05/2013 02:55:00 μ.μ. 
Θεωρώ το All around Cyprus ως το πιο ολοκληρωμένο application για τη Κύπρο, με ειδήσεις, άρθρα, φωτογραφίες, video, προσφορές, θέσεις εργασίας, υπηρεσίες και άλλα πολλα, από τα Κυπριακά πρακτορεία και τα διάφορα social media.

Το application είναι δωρεάν και είναι διαθέσιμο για όλα τα Android κινητά και tablets.

Νομίζω πως ο Κύπριος το είχε πραγματικά ανάγκη αφού μετά από μόλις 1 μήνα, έχει φτάσει τους 3 χιλιάδες χρήστες κάτι που για μία μη-εμπορική δουλειά αυτό είναι πολύ σημαντικό.

To All around Cyprus έχει τις εξής δυνατότητες:

News:

Υποστηρίζει νέα από τις κυπριακές εφημερίδες όπως SigmaLive, Alithia, Politis, Phileleftheros, 24H, Cyprus Mail, iKypros, Cyprus Weekly και άλλες, όπως επίσης και από τα κυπριακά blogs.

Μουσικά/ Lifestyle & Showbiz / Fitness:

Ξεχωριστή κατηγορία Μουσικής που υποστηρίζει το site Music.net.cy και κατηγορία Lifestyle and Showbiz με νέα από τα sites του χώρου όπως Showtime-CY, Elita, iloveStyle. Φυσικά προσέθεσα και fitness νέα για τους ενδιαφερόμενους.

Deals:

Το application δημοσιεύει ευκαιρίες και προσφορές από διάφορα Deal sites όπως το Skroutz, Scontoplaza, και άλλα.

Banking Services:

Το application έχει σύνδεση με τα ιντερνετικά sites των διάφορων κυπριακών τραπεζών και έτσι διευκολύνετε ο χρήστης που δεν θέλει να μπαίνει στο κόπο να ανοίγει browser για να βλέπει το internet web banking.

Φωτογραφίες & Video

Δίνετε η δυνατότητα στο χρήστη να δει Youtube videos και φωτογραφίες από το Instagram που έχουν γίνει tagged ως #Cyprus.
Εvents στη Κύπρο: από τα διάφορα event sites όπως Παράθυρο, CyprusEvents OnThisIsland, Eventful και άλλα.

Επίσης έχουν προστεθεί δυνατότητες όπως:

  • Λεωφορεία και διαδρομές
  • Διανυκτερεύοντα φαρμακεία
  • Tracking κυπριακού ταχυδρομείου, και άλλα πολλά.

Jobs:

Με την ανεργία που μαστίζει τον τόπο αυτό έχει βοηθήσει αρκετούς χρήστες για να ενημερώνονται για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας.

To application θα ενημερώνετε συχνά με καινούργιες δυνατότητες. Είναι μία καινούργια προσπάθεια που σκοπό έχει την ενημέρωση του Κύπριου στο κινητό και tablet.

Μπορείτε να στείλετε εισηγήσεις στο email μου.

To application μπορείτε να το εγκαταστήσετε δωρεάν από το Google Play Store.

Κάποια από τα media που δημοσιεύσαν το All around Cyprus:

About A

Andreas - I am into Information Security with a technical background, i love and support startups, technology and music. http://megahz.org - @acmegahz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου