blog.megahz.org

..δημιουργώ καταστρέφοντας..
ΕΙΜΑΙ ΤΖΙΑΙ ΣΤΑ:

τα πρέπει



Comments: 2    Labels:,     5/17/2014 09:30:00 π.μ. 
Γιατί οι ανθρώποι χρειάζουνται προκαθορισμένες διαδικασίες; Εν μου αρέσκουν τα "πρέπει" εκνευρίζουν με, νιώθω αμήχανα αμά είμαι με παρέα νεαρών τζιαί η κάθε τους κουβέντα έσχιει μέσα τζιαι τρία πρέπει που εν θα ήταν πρέπει αν δεν ήταν πρέπει πρώτα για τζίηνους.


Αρέσκουν μου τα πρέπει αμα έχουν λόγο ύπαρξης, συνήθως όμως στην Κύπρο παρασχιέζουμεν το, σαμπώς τζιαι υπάρχουν νόμοι για ούλλα τζιαί πρέπει να υπακούμε. Τα πρέπει συνήθως απορρέουν από νοοτροπίες παλιάς κκελλές, μαυρόασπρες, εμείναν που τότε τζιαι πασκίζουν να μείνουν ζωντανές.
Η ντροπή προς την κοινωνία και το "τι θα πεί ο κόσμος" εν κάποια που τζίηνα που τρέφουν τούτες τες νοοτροπίες τζιαι εν οι λόγοι που τες ακολουθούμε ακόμα.

Να βάλω μιαν βάση, "Εν υπάρχει λόγος να ακολουθήσω το οτιδήποτε αδικαιολόγητα πρέπον αλλά το τι θέλω."
 
  • "Πρέπει να σέβεσαι τον παπά τζιαί να του φιλάς το σχιέρι του", οι εν πρέπει, στες μέρες μας μερικοί παπάες εν αξίζουν κάν τον σεβασμό μας. Η ιεροσύνη ξευτελίστηκε.. 
  • "Πρέπει να πάεις να σχιερετίσεις σε κάθε γάμο που σε καλιούν", Γιατί; Επειδή εννα ερτουν τζιαί τζίνοι στο δικό σου. Μπούλσχιητ. Έννα πάω σε όποιους γουστάρω τζιαι όποιοι θέλουν ας έρτουν, έν έσχιει πρόβλημα (που εμένα..)
  • "Πρέπει να ντυθείς τρέντι για να σε βάλουν στο τάδε club" Ε, εν θα πάω! Μόνο τζιαι μόνο που υπάρχει η λέξη "πρέπει" μεσα στη κουβέντα ξενερώνει με. Πες επία, μετά πρέπει να συμπεριφέρουμε τζιαι διαφορετικά;
  • "Πρέπει να αγοράζω και να χρησιμοποιώ το ότιδηποτε φκένει στη μόδα τζιαί χρησιμοποιούν το ούλλοι", Όι εν πρέπει, εννα αγοράσω τζιαί θα χρησιμοποιήσω ότι χρειάζουμε τζιαί θέλω.
  • "Πρέπει να πιέννω στην ώρα μου στη δουλειά" Εν πρέπει, αλλά χρειάζουμε την δουλειά άρα συμβιβάζουμε με τους νόμους τους, άρα πρέπει.. κάπως.
  • "Πρέπει να πίννω κάθε μέρα τον καφέ των 6 ευρώ  του σταρμπάκς", sorry, κάμνει μου τζιαί το φραπέ.
     
Τούτο το θέμα εν ένα που τα πολλά που επηρεάζει τη κυπριακή κοινωνία με αποτέλεσμα οι νέοι να κολλούν στες φρέσκες ιδέες. Είμαστε ακόμα αρκετά πίσω στο να κάμουμε, να ζιούμε ή να αλλάσσουμε πράματα τζιαι καταστάσεις γιατί εν γίνετε ή εν έγινε ως τωρά ή απλά εν πρέπει να αλλάξουν. Εν λλίοι οι νέοι που βρίσκω που να σκέυτονται επαναστάτηκα τζιαί συνάμα λογικά για κάποια πράματα. Οι παραπάνω μπορεί να λαλούν εν χάλια η κατάσταση και εν θα κάμω τίποτε για να την σάσω και άλλοι να λαλούν κρύψε να περάσουμε.
..ο κόσμος γύρω κάμνει τα πρέπει θεό τους μα τα πρέπει δυστυχώς δεν έχουν το θεό τους.. 
Το πιό πάνω ήταν γραψιμιό του 2010 που ξέκοψε στα ντράφτ. 

About A

Andreas - I am into Information Security with a technical background, i love and support startups, technology and music. http://megahz.org - @acmegahz

2 σχόλια:

  1. Χαιρετούμεν. Επειδή οι άλλοι συναθροιστές επαρατήσαν τα τζιαι επειδή τα κυπριακά μπλόγκς συνεχίζουν τζιαι υπάρχουν, έστησα το TheCyprusBlogs.blogspot.com το οποίον θα ενημερώννω με τα μπλόγκς που είναι σε λειτουργίαν. Επρόσθεσα τζιαι το μπλόγκ σας. Κάμετε το γνωστόν για να κάμνει τα μπλόγκ σας γνωστά. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου φίλε Acera, έκαμα τούτον τον συναθροιστή πριν πολλή τζιαιρό τζιαι ακόμα δουλεύκει καλά: www.cypriotblogs.com αλλά σίουρα εννα υποστηρίξω τζιαί το δικό σου. Μπράβο για τη καλή δουλειά.

      Διαγραφή