blog.megahz.org

..δημιουργώ καταστρέφοντας..
ΕΙΜΑΙ ΤΖΙΑΙ ΣΤΑ:

Εννα είμαι εγώ ο επόμενος;



Comments: 3    Labels:,     3/23/2009 01:02:00 μ.μ. 
Σκέφτομαι ποιός εννάν ο επόμενος..

Εννα είμαι εγώ ο επόμενος που εννα τον ταπανιάσουν οι μπάτσοι; και θα υπάρχει το όλο συμβάν σε βίντεο στο youtube; ή εννα είμαι τόσο άτυχος που εννα με σκοτώσει ένας καυλάντης μπάτσος στα Εξάρχεια και προς τιμή μου εννα ξανακρούσουν την Αθήνα τζιαί να πιάσουν οι καταστηματάρχες τες επενδύσεις τους απο της ασφαλιστικές;


Εννα είμαι εγώ ο επόμενος που εννα πάει στο ταμείο να φκάλει ριάλλια και θα του πεί η τύπισσα "δυστυχώς εχάσαμεν τα λεφτά σας λόγω λανθασμένων επενδυτικών κινήσεων στο χρηματιστήριο της Αμερικής".

Εννα είμαι εγώ ο επόμενος που εννα τζιυλιοπονά στο διάδρομο του νοσοκομείου τζιαι οι νοσοκόμοι θα με θωρούν όπως θωρεί ένας προγραμματιστής μιάν ρουτίνα σε γλώσσα προγραμματισμού; Ή εννα με σιεπάσει καμιά λαμαρίνα αυτοκινήτου τζιαί εννα λύσω σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, τζιαι εννα αρκέψουν πάλε οι συζητήσεις περι των κάμερων στα φώτα.

Ζούμε συνέχεια μέσα στην ανησυχία. Εν ησυχάζουμε, πάμε πατημένοι ούλλη μέρα για να τα φκάλουμε πέρα, τζιαί πρίν το καταλάβουμε φέφκει η μέρα τζιαί πάλε που την αρχή. Έν μας κανούν τούτα ούλλα γίνονται και τούτες ούλλες οι αδικίες και φωνάζει ο κόσμος χωρίς κανένας να του βάλλει φτήν.

Σκοτώνουνται τζιαί μέσα τζιαί πόξω που τα γήπεδα, οι φίλαθλοι με τους μπάτσους, οι μπάτσοι με τους άλλους φιλάθλους και οι φίλαθλοι με τους άλλους φιλάθλους. Καρτερώ να γυρίσουν τα πράματα, να αρκέψουν να σκοτώνουνται οι μπάτσοι με τους μπάτσους.. μόνο τότε ενναν δίκαια τα πράματα και εννα έσχιει και λλίο άκτιον να θωρούμε κυπριακό κολόσφαιρο.

Φέφκουν τους οι κρατούμενοι, στην Ελλάδα με ελικόπτερα, στη Κύπρο με πιό πρακτικά μέσα. Γυρεύκουν τους, ρεζιλεύκεται το κράτος στα κανάλια. Οι μπάτσοι στην Ελλάδα παίζουν μιτσιούς ενώ στην Κύπρο μόνο ξυλοφορτώνουν τους, τζιαι αθωώνουμε τους. Ακόμα λλίο εννα έχουν άδεια να σκοτώνουν τζιαί εννα γυρίζουν ούλλοι όπως τον James Bond τζιαί εννα καθαρίζουν όποιον τους αρρώσει.

Αυτομόλησε ο κόσμος, εν ηξέρει τη να κάμει πιόν. Άκουσα στες ειδήσεις ότι γυρεύκουν σπείρα κουκουλοφόρων που εριξαν μπογιές πάνω στα δικαστήρια, τι καρτεράτε δηλαδή απο έναν κόσμο που εν μπορεί να βρεί το δίκιο του;

Ο αρχιεπίσκοπος βουρά να κάμει εγκαίνια στα γραφεία του στες Βρυξέλλες τζιαι το 90% των τηλεθεατών είτε θα θωρούν την αίγια τη φούξια είτε θα καρτερούν την Πετρούλα να τελειώσει!
---------------------------------------
Ούλλοι αύριο στη πορεία η ώρα 11πμ.
---------------------------------------

About A

Andreas - I am into Information Security with a technical background, i love and support startups, technology and music. http://megahz.org - @acmegahz

3 σχόλια:

  1. Exeis apoloito dikaio...''Exoume xefugei'' nomizw einai i katallili frasi gia na perigrapsei kaneis tin katastasi pou epikratei...alla kanenas den antilamvanete tin sovarotita tou thematos kai tin tropi pou pernoun ta pragmata kathimerina.Oloi zoume ston kosmo mas kai o oxadelfismos kuriarxei kai malista exousiazei.

    Cheers!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή